arrow_drop_up arrow_drop_down

Missie: Ieder mens heeft het recht op een kans

Jongvolwassenen met problemen krijgen bij Avezeer begeleiding en ondersteuning. Met als doel om de jongere te begeleiden naar zelfstandige participatie in de maatschappij.

Lees onze missie


Werken bij Avezeer?

Missie: Ieder mens heeft het recht op een kans

Avezeer biedt begeleiding en ondersteuning aan jongvolwassenen met problemen op maatschappelijk vlak om de jongere te begeleiden naar zelfstandige participatie in de maatschappij. Dit doen we door het leveren van maatwerk, persoonlijke- en passende begeleiding. Deze benadering is uniek in ons werkgebied en sluit aan op de reguliere jeugdhulpverlening. Jongeren worden persoonlijk benaderd, we bieden en maken een kader waarbij de minimale voorwaarden geschapen worden waarin de jongere rust en ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Ieder mens heeft het recht op een kans zijn of haar eigen mogelijkheden optimaal te ontwikkelen.

CKZ

Avezeer is lid van CKZ

Avezeer is aangesloten bij de Coƶperatie Kleinschalige zorg Zeeland (CKZ). Meer informatie over CKZ is te vinden via onderstaande link.

ISO 9001

Avezeer is ISO9001 gecertificeerd

Via het kwaliteitssysteem van de CKZ is Avezeer gecertificeerd conform de eisen van de ISO9001 norm. Alle activiteiten zijn gericht op het leveren van cliƫntgerichte zorg- en dienstverlening en het continue verbeteren van de kwaliteit van die zorg- en dienstverlening. Meer informatie over de ISO9001 certificering is te vinden via onderstaande link.